Gróf Buttler Borászat vacsorával egybekötött kóstolója

az Erhardt Étteremben

2011. február 11-én

Kezdés: 19 óra

Az este során az Egri-Borvidék kitűnő borait Herczeg Ágnes vezérigazgató asszony mutatja be. Herczeg Ágnes nemzetközi borakadémikus, borbíráló, szakmai lapokban publikál, oktat. A 2010-es Borkalauz egyik szakértője, szakfordító és lektor.

A magyar borok elkötelezett híve, a nemzetközi borvidékek felfedezője.

„Borok a konyhában” c. gasztronómiai könyve – egyben egy fantasztikus, inspiráló játék eredménye – nem hiányozhat egyetlen borkedvelő polcáról sem!

 

Menü- és borsor

 

gb Blanc 2011

Konfitált lazac

burgonya-uborka panaché, zöldalma-julienne, tengeri só

 

gb Rosé 2011

Fűszeres csirkemell „labdák”

kókuszköntösben, édes-chiliszósz

 

gb Cabernet Sauvignon 2008

Borjúmáj balzsamecettel sütve

bébi spenót, fenyőmag, mazsola

 

Gróf Buttler Egri Kadarka Nagy-Eged 2008

Kacsahúsos házi derelye

paradicsomos mártás, parmezán

 

Gróf Buttler Kogart Cuvée 2006

Szarvasgerinc borskéregben

édesburgonya, zöldfűszeres vargánya

 

Gróf Buttler Egri Bikavér Nagy-Eged 2006

Étcsokoládé-fagylalt

erdei gyümölcsök, vanília-csillagánizs espuma

 

A menü- és borsor ára: 10.500,-Ft/fő

 

A borestet kellemes élő zongoraszó kíséri!

Asztalfoglalását az alábbi telefonszámon jelezze felénk:

99/506-711

 

Sok szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket!

 

Ágnes a boresten szívesen dedikálja az előre megvásárolt könyveket!

(Alexandra Könyvesboltok)

 

to top