IMG_8915IMG_8907IMG_8898IMG_8894IMG_8893

 

 

 

 

 

„November rain” Menü

Hideg előétel:

Friss kecskesajt-espuma pirított quinoával

(Maldon só, akácméz, virágszirmok)

Borajánlat: 1 pohár prosecco

 

Leves:

Karotta krémleves zöldcitromos petrezselyem-gyökérrel

Borajánlat: Vincellér Zöld veltelini 2013

Meleg előétel:

Roston sült fogasfilé, curryvel fűszerezett cukkini-fehérbab ragu

Borajánlat: Konyári Loliense 2013

Főétel:

Mangalica steak champignon gomba-rizottó, mandulás brokkoli

Borajánlat: Lővér Pinot noir 2013

Desszert:

Créme brulée

Borajánlat: Vincellér Késői szünet 2013

 

A menüajánlat ára borkíséret nélkül: 6.690,-Ft/fő

A menüajánlat ára borkísérettel: 8.690,-Ft/fő

to top