imagesSpenótnapok 2010

Spinattage 2010

Spinach Days 2010

 Spenótkrémleves lazacos-túrós derelyével                                                                650,- Ft

Spinatcrémesuppe mit Lachs-Topfen Tortellini

Créme of spinach soup with salmon-curd cheese tortellini

Rostlapon sült fogas, újhagymás-spenótos burgonyával, vargányamártással      2.290,- Ft

Zander vom Rost, serviert mit grünen Zwiebeln-Spinat Kartoffeln

und Steinpilzsosse

Pike perch filet roasted, served with young onion-spinach potatoes

and flapmushroomsauce

 Füstölt sajtos-sonkás parajkrémmel töltött csirkemellfilé rántva,

 hasábburgonyával                                                                                                    1.790,- Ft

Hühnerbrustfilet gefüllt mit Räucherkäse-Schinken Spinatcréme,

gebacken, serviert mit Pommes frites

Chickenbreastfilet stuffed with smoked cheese-ham spinachcréme,

fried, served with pommes frites

Márványsajttal és spenóttal sült sertéstarja törtburgonyára tálalva                    1.790,- Ft

Schweinsschnitzel mit Blauschimmelkäse und Spinat überbacken,

serviert auf Stampfkartoffeln

Roasted pork, gratin with bluecheese and spinach, served on mashed potatoes

Bélszínsteak garnélával, aszalt paradicsomos-spenótos gnocchival                     3.490,- Ft

Beefsteak mit Garnelen, serviert mit Dörrtomaten – Spinat Gnocchi

Beefsteak with shrimps, served with dried tomato – spinach gnocchi

Házi készítésű citromfagylalt tésztakosárban, forró amarettós cseresznyével       690,- Ft

Hausgemachtes Zitroneneis im Blätterteigkorb, serviert mit heissen Amaretto-Kirschen

Home made lemon ice-cream in cake, served with hot Amaretto-sour cherries

  

Jó étvágyat kívánunk! – Guten Appetit! – Enjoy Your Meal!

 

 

Ez a bejegyzés már 5044 napos. Kérjük ezt vegye figyelembe a tartalom kapcsán!
to top