Libanapok – 2010.november 1-től
Martinigansl
Goosedays
Libamáj créme brulée Calvadossal ízesítve, kornspitzzel 1.990,-
Gänseleber Créme brulée mit Calvados gewürzt, serviert mit Kornspitz
Créme brulée of goose liver flavoured with calvados, served with kornspitz
Tárkonyos-tejfölös libaleves maceszgombóccal 690,-
Estragon-Sauerrahm Gänsesuppe, serviert mit „Macesz”-Knödeln
Soup of goose, spiced with tarragon and sour cream, served with „macesz”-dumplings
Libamell fűszeres mézzel sütve, libazsíron pirított zöldfűszeres
gnocchival és sütőtökmártással 2690,-
Gänsebrust mit Gewürz-Honig gebraten, serviert mit
Kräuter-Gnocchi geröstet auf Gänseschmalz, Kürbissosse
Goosebreast grilled with spicy-honey, served with fine herbes-gnocchi
roasted on goosefat, pumpkinsauce
Roston sült libamáj szeletek szarvasgombakrémes-libatepertős rizottóval 3990,-
Gänseleber vom Rost, serviert mit Trüffelcréme-Gänsegrammeln Risotto
Roasted gooseliver, served with trufflecream-goosecracklings risotto
Ropogósra sült libacomb vörösboros párolt káposztával és
hagymás törtburgonyával 1990,-
Knusprige Gänsekeule mit gedünstetem Rotwein-Kraut und Zwiebel-Stampfkartoffeln
Crispy leg of goose with steamed redwine-cabbage and onion-stamped potatoes
Libatál: Ropogósra sült libacomb, sült libamell, roston sült libamáj hagymás törtburgonyával, vörösboros párolt káposztával és szegfűszeggel sült almával 3.390,-
Gänseplatte: Knusprige Gänsekeule, Gänsebrust gebraten, Gänseleber vom Rost, serviert mit gedünstetem Rotwein-Kraut, Zwiebel-Stampfkartoffeln und Bratapfel mit Gewürznelken
Gooseplate: Crispy leg of goose, goosebreast grilled, roasted gooseliver, served with steamed redwine-cabbage, onion-stamped potatoes and baked apple with cloves
Brownie házi készítésű narancshabbal, pirított pisztáciával 790,-
Brownie mit hausgemachtem Orangenschaum und gerösteten Pistazien
Brownie with home made orangemousse and roasted pistachios
Jó étvágyat kívánunk! – Wir wünschen Ihnen guten Appetit! – Enjoy Your Meal!