NYÁRI MENÜ * MENÜ ZUM SOMMER * MENU FOR SUMMER
LEVES – SUPPE – SOUP
SZEDERKRÉMLEVES I MANDULA I TÚRÓ I LIME
Brombeeren Cremesuppe I Mandel I Topfen I Limette
Blackberries creamsoup I Almond I Cottage cheese I Lime
7,8
2.490,-
MELEG ELŐÉTEL – WARME VORSPEISE – WARM SOUP
GRILLEZETT KECSKESAJT I EPER I MOGYORÓ I MINI-CUKKINI
Grill-Ziegenkäse I Erdbeeren I Haselnüsse I Mini-Zucchini
Grilled goat’s cheese I Strawberry I Hazelnut I Mini-zucchini
5
4.890,-
FŐÉTEL – HAUPTGANG – MAIN COURSE
“SAIBLING” FILÉ FŰSZERKÉREGBEN I SPENÓT I GNOCCHI I GORGONZOLA
Saiblingsfilet in Gewürzkruste I Spinat I Gnocchi I Gorgonzola
Saiblingfilet with a spicy crust I Spinach I Gnocchi I Gorgonzola
1,3,4,7,8
5.890,-
DESSZERT – DESSERT
SAJTTORTA I BODZA I JOGHURT I ÁFONYA
Käsekuchen I Holunder I Joghurt I Heidelbeeren
Cheesecake I Elderflower I Yogurt I Blueberry
1,3,7
2.290,-