Spárganapok
A spárga szezonja körülbelül április végétől júniusig tart.

A zöldségek királya, a királyok zöldsége.

Vitaminban gazdag kálium, foszfor, kalcium, A-, B1-, B2- és C-vitamint tartalmaz.

Spárgával készült ételeink

Spárga krémleves füstölt lazac csíkokkal

Baconba csavart spárgasípok hollandi mártással

Párolt pangasius filé pezsgőmártásban, újhagymás
spárgával és párizsi burgonyával körítve

Spárgás sajtkrémmel töltött csirkemell szezámmagos bundában,
rizzsel és hasábburgonyával

Színes borskéregben sült sertésszűz spárgarügyes szélesmetélttel

Forró körte pirított mandulás karamellel öntve, vanília fagylalttal

 
Jó étvágyat kívánunk!

Ez a bejegyzés már 5706 napos. Kérjük ezt vegye figyelembe a tartalom kapcsán!
to top