Februári ajánlatunk

 Tekintse meg, és jöjjön el hozzánk megkóstolni farsangi ajánlatunkat!

 

Narancsos kacsamellsaláta
Entenbrustsalat mit Orange
Slices of duckbreast, served with salad with orange

Fehérbableves pirított füstölt sonkával
Weissbohnensuppe mit gerösteten Raucherschinken
Whitebean soup with frizzled smoked ham

Baconba göngyölt fogasfilé fehérboros káposztán
Zanderfilet im Baconmantel auf gedünstetem Kraut mit Weisswein
Pike perch filet in bacon-coat, served on steamed cabbage with whitewine

Csirkemellsteak pálinkás gyümölcsraguval és rózsaborsos burgonyapürével
Hühnerbruststeak vom Rost, serviert mit alkoholischem Früchtenragout
und Kartoffelpürée mit Rosenpfeffer
Chickenbreast steak, served with fruitsragout with schnaps and mashed potatoes with rosapepper

Mangalicasteak szalonnás zöldbabbal, párizsi burgonyával
Ungarischer „Mangalica” Schwein Steak vom Rost, serviert mit
Speck-Fisolen und Pariser Kartoffeln
Steak of Hungarian pork „Mangalica”, served with French beans with bacon and „Paris”potatoes

Budapest bélszín rösztiburgonyával és rizzsel
Beefsteak a’ la Budapest mit Rösti-Kartoffeln und Reis
Beefsteak a’ la Budapest, served with „Rösti” potatoes and rice

Csupa csokoládé
(frissen készült csokoládés sütemény, pirított mandulás-rumos csokoládéöntettel, tejszínhabbal)
Schokoladenkuchen mit Schokoladenguss gewürzt mit gerösteten Mandeln
und Rum, dazu Schlagobers
Chocolate sponge cake and chocolate sauce with rum and frizzled almonds,
whipped cream

Szombaton – és vasárnap délben (11.30 – 15.00): Frissen sült farsangi fánk baracklekvárral
Samstag und Sonntag mittags (11.30 – 15.00): Faschingskrapfen mit Marillenkonfitüre Saturdays and Sondays, 11.30 – 15.00: Carnival donut with apricotjam

 Jó étvágyat kívánunk! – Wir wünschen Ihnen guten Appetit! – Enjoy Your Meal!

to top