HÚSVÉTI AJÁNLATUNK I UNSER OSTER MENÜ I OUR EASTER MENU
SPÁRGA I PETREZSELYMES BURGONYA, HOLLANDI MÁRTÁS – 4.890,-
SPARGEL I PETERSILIENKARTOFFEL, SAUCE HOLLANDAISE
ASPARAGUS I PARSLEY POTATOES, SAUCE HOLLANDAISE
(all.: tojás, tej/egg, milk)
NYÚLCOMBFILÉ PROSCIUTTÓBAN I ASZALT PARADICSOMOS RIZOTTÓ – 5.890,-
KANINCHENKEULE-FILLET I RISOTTO MIT GETROCKNETEN TOMATEN
FILLET OF LEG OF RABBIT I RISOTTO WITH DRIED TOMATOES
(all.: tej, mustár, diófélék, szója, zeller/milk, mustard, nuts, soya, celery)
BÁRÁNYCSÜLÖK I CITROMOS GRILLZÖLDSÉGEK – 6.490,-
LAMMSTELZE I GRILLGEMÜSE MIT ZITRONENMARINADE
ROAST LEG OF LAMB I GRILLED VEGETABLES WITH LEMON
(all.:tej, mustár, szója, zeller/milk, mustard, soya, celery)
RÉPATORTA I SAJTKRÉM, NARANCS – 2.590,-
KAROTTENTORTE I KÄSECREME, ORANGE
CARROT CAKE I CREAM-CHEESE, ORANGE
(all.: glutén, tojás, tej, dió/gluten, egg, milk, nuts)
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET! FROHE OSTERN! HAPPY EASTER!
SZEZONÁLIS MENÜNK – SAISONMENÜ – SEASON MENU
TAVASZI ZÖLDSALÁTA GRANA PADANOVAL
Frühlingssalat mit Grana Padano
Fresh spring salad with Grana Padano
1,7,10
3.490,-
LAZACSTEAK MEDVEHAGYMÁS GNOCCHIVAL, HOLLANDI MÁRTÁS
Lachs-Steak mit Bärlauch Gnocchi
Salmon steak with wild garlic gnocchi
1,3,4,7
5.890,-
„FATÁNYÉROS” – ROSTON SÜLT BÉLSZÍN, CSIRKECOMBFILÉ, SERTÉSTARJA
HÉJASBURGONYA, HÁZI CSALAMÁDÉ
„Holzplatte” – Rindersteak, Hühnerkeule-Filet, Schweinsschopf,
mit Schalkartoffeln und gemischter Krautsalat
Grill-plate from beefsteak, chickenleg-filet, porkneck,
with jacket potatoes and mixed cabbage salad
1,7
6.490,-Ft
EPRES TIRAMISU
Erdbeeren Tiramisu
Strawberry Tiramisu
1,3,7
2.790,-Ft