MENÜ & BOR

 

HIDEG ELŐÉTEL/KALTE VORSPEISE/COLD STARTER

LAZACTATÁR UBORKÁVAL, KAPRIVAL

Lachstatar mit Gurken und Kapernbeeren

Salmon tartare with cucumber and caper

(all.: glutén, tej, hal/gluten, fish, milk)

4.890,-

Borajánlatunk: WENINGER PINOT BLANC 2022 – 1.500,-FT/100 ML

 

LEVES/SUPPE/SOUP

MEDVEHAGYMA KRÉMLEVES CIPÓBAN

Bärlauch Cremesuppe im Brotlaib

Wild garlic cream soup in “small bread”

(all.: glutén, tej /gluten, milk)

2.490,-

Borajánlatunk: IVÁNCSIS IRSAI OLIVÉR 2023 – 900,-FT/100 ML

 

FŐÉTEL/HAUPTGANG/MAIN COURSE

SERTÉSSZŰZ FILÉ MEDVEHAGYMÁS RIZOTTÓVAL

Schweinefilet mit Bärlauch-Risotto

Fillet of pork with wild garlic risotto

(all.: szója, tej, zeller/soya, milk, celery)

5.990,-

Borajánlatunk: PFNEISZL MERLOT 2023 – 800,-FT/100 ML

 

DESSZERT/DESSERT

ESTERHÁZY-SZELET

Esterházy Schnitte

Esterhazy cake

(all.: tojás, tej, dió/egg, milk, walnut)

2.890,-

Borajánlatunk: VINCELLÉR KÉSŐI ZENIT 2018 – 800,-FT/50 ML

 

***

 

Soproni Digestive: ZETTL-BITTER – 1.000,-FT/20 ML

 

Szervízdíj: +12,5%

 

JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!*WIR WÜNSCHEN IHNEN GUTEN APPETIT!* ENJOY YOUR MEAL!

to top