szarvas_deer19Kedves Vendégeink!

Októberben vadételekkel, és Chefünk ezüstérmes fogásával várjuk Önöket.

Részletes ajánlatunkat tekintse meg!

 

Októberi ajánlatunk

Unser Angebot im Oktober

Our offer in October

Füstölt szarvassonka rukolával, fürjtojással, francia pirítóssal 1.490,- Ft

Geräucherter Hirschschinken, serviert mit Rucola, Wachtelei und Französischem Toast

Smoked venisonham, served eith ruccola, quailegg and French toast

Vargányás vadragu leves burgonyagombócokkal 790,- Ft

Wildragoutsuppe mit Steinpilzen und kleinen Kartoffelknödeln

Wildragoutsoup with Cépes mushroom and small poatoedumplings

Erdei gombás ciabatta mozzarellával, friss fűszernövényekkel sütve 890,- Ft

Ciabatta mit Waldpilzen, Mozzarella und Kräutern überbacken

Ciabatta baked with wild mushrooms, mozzarella and fine herbes

Soproni gesztenyés vadragu szilvalekvárral töltött gombócokkal 1.990,- Ft

Soproner Wildragout mit Kastanien, serviert mit Zwetschkenkonfitüre-Knödeln

„Sopron” ragout of game with chestnuts, served with plumjam – dumplings

Konyhafőnökünk verseny-étele a soproni chefpárbajról:

Zöldfűszeres borskéregben sült sertésszűz póréhagyma krémmártással,

zöldfűszer dzsúzzal, baconos burgonyapürével 1.990,- Ft

Wettbewerb-Speise unseres Küchenchefes (Chefwettbewerb in Sopron, 25. 09. 09.)

Schweinsfilet in Kräuter-Pfefferkruste, serviert mit Porréecrémesosse, Kräuter-Juice und Bacon-Kartoffelpürée

Our Chef’s competition-course (Chefduel in Sopron, 25. 09. 09.)

Fillet of por kin fine herbes-peppercrust, served with créme of leek, fine herbes-juice and bacon-mashed potatoes

Tűzdelt fácánmell stircelt burgonyával és forró meggymártással 2.690,- Ft

Gespickte Fasanenbrust mit gerösteten Kartoffeln mit Zwiebeln und Weizengriess, dazu heisse Sauerkirschsosse

Larded breast of pheasant, served with onion-wheatmeal potatoes and hot sourcherry-sauce

Vörösboros szarvascímer mézes gyöngyhagymával, zöldfűszeres polentával 2.490,- Ft

Hirschmedalion mit Rotwein, serviert mit Honig-Perlenzwiebeln und Kräuterpolenta

Venisonmedalion with redwine, served with honey-pearlonion and polenta spiced with fine herbes

Vaddisznógerinc zöldséges burgonyapürével, rókagomba krémmártással, baconropogóssal 2.690,- Ft

Wildschweinrücken mit Gemüse-Kartoffelpürée, Pfifferlingcrémesosse, knusprigem Bacon

Saddle od wild-boar, serves with vegetable-mashes potatoes, créme of chanterelles and crispy bacon

Szarvasgerinc libamájjal, szaftos vargányával, mandulás burgonyakrokettel 3.990,- Ft

Hirschrücken mit Gänseleber, saftigen Steinpilzen und Kartoffelkroketten in Mandelkruste

Saddle of venison, served with gooseliver, Cépes mushrooms and potatoecroquettes in almondcrust

Gesztenyekrémmel töltött tésztafánkok mascarponés tejcsokoládéöntettel, pirított mogyoróval 690,- Ft

Kastanien-Éclairs mit Mascarpone-Milchschokoladenguss, und gerösteten Haselnüssen

Éclairs stuffed with chestnutcréme, served with mascarpone – milkchocolate dip and roasted hazelnuts

Jó étvágyat kívánunk! – Guten Appetit! Enjoy Your Meal!

to top