Nyárbúcsúztató grillest az Erhardt Étterem-Borpince kerthelyiségében

2013. szeptember 21-én (szombaton)

18:00 órai kezdéssel

Menü:

Bemelegítés:

Sütőtök leves „forró” hangulatban

(chilivel, gyömbérrel és curryvel fűszerezve)

Muscat Ottonel 2012

 

Elő- és főételek:

Grillezett „Bácshegyi” kecskesajt

Szeremley Rizling 2012

 

Lazacszelet zöldségekkel „csomagolva”

Pinot noir rosé 2012

 

Faparázson, egészben sült malac – ahogy a főnök süti

Kéknyelű 2009

 

Mini bárány – burger

Óvörös 2009

 

Rostélyos Lyoni hagymával

Merlot 2006

 

Köretek:

Töltött burgonya-csónakok

(baconnel, zöldfűszerekkel és sajttal sütve)

Grillezett zöldségek

(gomba, padlizsán, cukkini, póréhagyma, paprika)

Spenót-rukola saláta dióval és körtével

Házi savanyúságok

Mártások, fűszervaj:

BBQ szósz

Zöldbors mártás

Zöldfűszeres-citromos vaj

 

Frissen sült házi kenyér

Desszert:

Házi almás pite

Késői szüretelésű Olaszrizling 2000

 

Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

A menü- és borsor ára: 12.900,-Ft/fő

Asztalfoglalás: 99/506-711-es telefonszámon

(Kényelmes, réteges öltözetet javasolunk az esti, kerti programunkhoz!

Rossz idő esetén a rendezvényt Nagypincénkben tartjuk meg!))

Ez a bejegyzés már 3910 napos. Kérjük ezt vegye figyelembe a tartalom kapcsán!
to top