Nyárbúcsúztató grillest az Erhardt Étterem-Borpince kerthelyiségében
2013. szeptember 21-én (szombaton)
18:00 órai kezdéssel
Menü:
Bemelegítés:
Sütőtök leves „forró” hangulatban
(chilivel, gyömbérrel és curryvel fűszerezve)
Muscat Ottonel 2012
Elő- és főételek:
Grillezett „Bácshegyi” kecskesajt
Szeremley Rizling 2012
Lazacszelet zöldségekkel „csomagolva”
Pinot noir rosé 2012
Faparázson, egészben sült malac – ahogy a főnök süti
Kéknyelű 2009
Mini bárány – burger
Óvörös 2009
Rostélyos Lyoni hagymával
Merlot 2006
Köretek:
Töltött burgonya-csónakok
(baconnel, zöldfűszerekkel és sajttal sütve)
Grillezett zöldségek
(gomba, padlizsán, cukkini, póréhagyma, paprika)
Spenót-rukola saláta dióval és körtével
Házi savanyúságok
Mártások, fűszervaj:
BBQ szósz
Zöldbors mártás
Zöldfűszeres-citromos vaj
Frissen sült házi kenyér
Desszert:
Házi almás pite
Késői szüretelésű Olaszrizling 2000
Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket!
A menü- és borsor ára: 12.900,-Ft/fő
Asztalfoglalás: 99/506-711-es telefonszámon
(Kényelmes, réteges öltözetet javasolunk az esti, kerti programunkhoz!
Rossz idő esetén a rendezvényt Nagypincénkben tartjuk meg!))