2011.december 31.
Pezsgős-kezdés: 19 órától
Levendula-pezsgő
Menü kezdete: 19:30 órától
Séfünk üdvözlete – „Amouse bouche”
Libamájhab almával
Lazactatáruborkagyűrűben
Füstölt marhanyelv tejszínes tormával
Hideg előétel
Carpaccio-variációk:
Fogas carpaccio zöldfűszerekkel
Füstölt sonkás marhabélszín carpaccio, balzsamos rukolával, parmezánforgácsokkal
Cékla carpaccio friss kecskesajttal
Mini péksütemények
Főétel „A”
Ropogós malacsült pezsgős párolt káposztával, baconos-vajas burgonyás rétessel
vagy
Főétel „B”
Ropogósra sült kacsamell és kacsacomb vörösboros szilvával és dióban forgatott túrógombóccal
Desszert
Fehércsokoládéval és étcsokoládéval töltött profiterol epertükrön, tejszínhabbal
Éjfélkor
Pezsgős koccintás, majd svédasztalról:
Lencsés korhelyleves
Roppanós bécsi virsli mustárral
Waldorf-saláta
Friss kenyér
Szilveszter Éjszakáján könnyűzenei program egészíti ki a vacsorát (DJ JOKO), illetve hastáncos bemutató (Tűzgyémántok).
Éttermünk hajnal 3 óráig tart nyitva.
Városunk tűzijátékát éttermünk udvaráról tekinthetik meg vendégeink.
A szilveszteri menü és program ára: 11.900,-Ft/fő