Unser Angebot zum Aschermittwoch
- 02. 18.
Aperitif
Lillet Berry francia borkoktél friss eperrel – 1.250,- Ft/4,2 EUR
Lillet Berry Weincocktail mit frischen Erdbeeren
Hideg és meleg előételek/Kalte und warme Vorspeise
Heringsaláta céklával és almával – 1.890,-Ft/6,3 EUR
Heringssalat mit Rote Rübe und Apfel
Szt. Jakab kagyló proseccos rizottóval – 2.890,-Ft/9,6 EUR
St. Jacob Muschel mit Prosecco-Risotto
Főételek/Hauptspeisen
Roston sült fogasfilé citromos vajjal, burgonyapüré fűszernövényekkel – 3.490,-Ft/11,6 EUR
Zanderfilet von Rost mit Zitronen Gewürzbutter und Kräuter-Kartoffelpürée
Lazacfilé citrusokkal marinálva, zöldsaláta ágyon – 3.700,-Ft/12,3 EUR
Lachsfilet mit Zitrusfrüchten mariniert, dazu grüner Blattsalat
Desszert/Dessert
Mogyoró cannelonni körtehabbal – 1.090,-Ft/3,6 EUR
Haselnuss-Cannelonni mit Birnenschaum
3 fogásos menü hideg előétellel (hideg előétel, főétel desszert): 5.900,-Ft/fő
3 fogásos menü meleg előétellel (meleg előétel, főétel desszert): 6.900,-Ft/fő
3-Gänge-Menü mit kalter Vorspeise (kalte Vorspeise, Hauptspeise, Dessert): 20 EUR
3-Gänge-Menü mit warmer Vorspeise (warme Vorspeise, Hauptspeise, Dessert): 23 EUR
Weinempfehlung:
Neu Seeland TOHU Marlborough Sauvignon blanc 2014 – 4 EUR/1 dl Glas
Neu Seeland TOHU Marlborough Riesling 2013 – 4,2 EUR/1 dl Glas
Jó étvágyat kívánunk! – Wir wünschen Ihnen guten Appetit!