Unser Angebot im August
Our offer in August
Kacsamájparfait marinált sárgabarackkal és vajastészta-masnival 1.390,-
Entenleberparfait mit marinierten Marillen und Butterteig-Zopf
Parfait of duckliver with marinated apricots and twister of buttercake
Habos burgonyakrémleves, medvehagymával fűszerezett rókagombával 650,-
Schaumige Kartoffelcrémesuppe mit Pfifferlingen, gewürzt mit Bärlauch
Crémemousse of potatoesoup with mushrooms, spiced with greenonion
Fogasderék a rostlapról, paradicsommal és mozzarellával grillezve,
cukkinis gnocchival tálalva 2.990,-
Zanderfilet vom Rost, mit Tomaten und Mozzarella gegrillt, dazu Zucchini-Gnocchi
Fillet of pike-perch, grilled with tomato and mozzarella, served with zucchini-gnocchi
Pulykaérmék rukolával, olivával és fetasajttal, rozmaringos
héjas-burgonyával tálalva 1.890,-
Putenmedaillons mit Rucola, Oliven und Fetakäse, serviert mit Rosmarin-Schalkartoffeln
Medaillons of turkey with rucola, olives and fetacheese, served with rosemary-potatoes
Ropogósra sült kacsacomb mangós-zöldsalátával 2.490,-
Knusprige Entenkeule, gebraten, serviert mit Mango-Grünsalat
Roasted, crispy leg of duck, served with mango-greensalad
Saltimbocca római módra burgonyapürével és párolt zöldekkel 2.490,- (Sertésszűz filé pármai sonkával, és zsályával fűszerezve, olasz Marsala likőrborral párolva)
Saltimbocca a’la Romana, serviert mit Kartoffelpürée und gedünstetem Gemüse
(Schweinsfilet mit Parmaschinken und Salbei gewürzt, gedünstet mit Marsalawein)
Saltimbocca a’la Romana, served with mashed potatoes and steamed vegetables
(Fillet of pork with Parmaham, spiced with sage, steamed with Marsalawine)
Desszertek (házi készítésű vaníliafagylalttal)
Dessert (mit hausgemachtem Vanilleeis)/(with home made vanillaice)
Jegeskávé 690,-
Eiskaffee
Icecoffee
Banánsplit 790,-
Bananensplit
Bananasplit
Jó étvágyat kívánunk! – Guten Appetit! – Enjoy Your Meal!