„Borest Vida Péter borásszal, Szekszárdról”
Vida Borest – 2010. április 10.
Erhardt Étterem – Borpince, Sopron
19 órai kezdéssel
Menü- és borsor:
Fogás 1:
A Chef üdvözlete:
Aperitif:
Rosé 2009
Füstölt sonkarolád sonkatatárral töltve, pirítóssal
Fogás 2:
Kadarka 2007
Serpenyőben sült borjúmáj sült polentagolyóval, balzsamecetes málnahabbal
Fogás 3:
Merlot 2007
Ropogósra sült kacsacomb vargányapürével, szárított vargányával és petrezselyemmel ízesített szalvétagombóccal
Fogás 4:
Cabernet franc 2007
Bélszíntournedos baconos-póréhagymakrémmel, kandírozott póréhagymával és burgonyapüré-rózsával
Fogás 5:
Galerius cuvée 2006
Gesztenyés vadragu szilvával töltött vajastészta-pogácsával
Fogás 6:
La Vida Cabernet franc 2006
St. Severin és Pálpusztai sajt ízelítő
A étel és borsor ára 7.900,- Ft/fő