timthumb„Borest Vida Péter borásszal, Szekszárdról”

Vida Borest – 2010. április 10.

Erhardt Étterem – Borpince, Sopron

19 órai kezdéssel

Menü- és borsor:

Fogás 1: 

A Chef üdvözlete:

Aperitif:

Rosé 2009

Füstölt sonkarolád sonkatatárral töltve, pirítóssal

Fogás 2:

Kadarka 2007

Serpenyőben sült borjúmáj sült polentagolyóval, balzsamecetes málnahabbal

Fogás 3:

Merlot 2007

Ropogósra sült kacsacomb vargányapürével, szárított vargányával és petrezselyemmel ízesített szalvétagombóccal

Fogás 4:

Cabernet franc 2007

Bélszíntournedos baconos-póréhagymakrémmel, kandírozott póréhagymával és burgonyapüré-rózsával

Fogás 5:

Galerius cuvée 2006

Gesztenyés vadragu szilvával töltött vajastészta-pogácsával

Fogás 6:

La Vida Cabernet franc 2006

St. Severin és Pálpusztai sajt ízelítő

A étel és borsor ára 7.900,- Ft/fő

Ez a bejegyzés már 5235 napos. Kérjük ezt vegye figyelembe a tartalom kapcsán!
to top