SZEZONÁLIS MENÜNK – SAISONMENÜ – SEASON MENU

 

HIDEG ELŐÉTEL/KALTE VORSPEISE/COLD STARTER

ZÖLDSALÁTA FRISS KECSKESAJTTAL

GRÜNSALAT MIT FRISCHEM ZIEGENKÄSE

SALAD WITH FRESH GOAT’S CHEESE

(glutén, tej, mustár/gluten, milk, mustard)

3.490,-

***

LAZACSTEAK SPENÓTOS GNOCCHIVAL

LACHS-STEAK MIT SPINAT GNOCCHI

SALMON-STEAK WITH SPINACH GNOCCHI

(gluten, tojás, hal, tej/gluten, egg, milk, fish)

5.790,-

***

CORDON BLEU CSIRKEMELLBŐL KÉSZÍTVE, BURGONYAPÜRÉ, UBORKASALÁTA

HÄNCHEN-CORDON-BLEU

ERDÄPFEL PÜREE, GURKENSALAT

CHICKENBREAST CORDON BLEU, MASHED POTATOES, CUCUMBER SALAD

(gluten, tojás, tej/gluten, egg, milk)

4.990,-

***

ROPOGÓSRA SÜLT SERTÉSCSÜLÖK,
ROZMARINGOS SÜLTBURGONYA, HÁZI CSALAMÁDÉ, TORMA, MUSTÁR

KNUSPRIGE SCHWEINSSTELZE

MIT ROSMARIN-BRATKARTOFFELN, HAUSGEMACHTER KRAUTSALAT, KREN, SENF

CRISPY, ROASTED LEG OF PORK,

ROSEMARY-POTATOES, MIXED CABBAGE SALAD, HORSERADISH, MUSTARD

(tej, mustár/milk, mustard)

5.490,-

***

MÁKOSGUBA I TONKABABOS VANÍLIASODÓ I SZILVA

BUTTERZOPF-MOHN AUFLAUF VANILLESOßE MIT TONKABOHNEN  PFLAUME

BRIOCHE AND POPPYSEED PUDDING  VANILLASAUCE WITH TONKABEAN I PLUM

(glutén, tojás, tej/gluten, egg, milk)

2.790,-

 

to top