SZEZONÁLIS MENÜNK – SAISONMENÜ – SEASON MENU
HIDEG ELŐÉTEL/KALTE VORSPEISE/COLD STARTER
ZÖLDSALÁTA FRISS KECSKESAJTTAL
GRÜNSALAT MIT FRISCHEM ZIEGENKÄSE
SALAD WITH FRESH GOAT’S CHEESE
(glutén, tej, mustár/gluten, milk, mustard)
3.490,-
***
LAZACSTEAK SPENÓTOS GNOCCHIVAL
LACHS-STEAK MIT SPINAT GNOCCHI
SALMON-STEAK WITH SPINACH GNOCCHI
(gluten, tojás, hal, tej/gluten, egg, milk, fish)
5.790,-
***
CORDON BLEU CSIRKEMELLBŐL KÉSZÍTVE, BURGONYAPÜRÉ, UBORKASALÁTA
HÄNCHEN-CORDON-BLEU
ERDÄPFEL PÜREE, GURKENSALAT
CHICKENBREAST CORDON BLEU, MASHED POTATOES, CUCUMBER SALAD
(gluten, tojás, tej/gluten, egg, milk)
4.990,-
***
ROPOGÓSRA SÜLT SERTÉSCSÜLÖK,
ROZMARINGOS SÜLTBURGONYA, HÁZI CSALAMÁDÉ, TORMA, MUSTÁR
KNUSPRIGE SCHWEINSSTELZE
MIT ROSMARIN-BRATKARTOFFELN, HAUSGEMACHTER KRAUTSALAT, KREN, SENF
CRISPY, ROASTED LEG OF PORK,
ROSEMARY-POTATOES, MIXED CABBAGE SALAD, HORSERADISH, MUSTARD
(tej, mustár/milk, mustard)
5.490,-
***
MÁKOSGUBA I TONKABABOS VANÍLIASODÓ I SZILVA
BUTTERZOPF-MOHN AUFLAUF VANILLESOßE MIT TONKABOHNEN PFLAUME
BRIOCHE AND POPPYSEED PUDDING VANILLASAUCE WITH TONKABEAN I PLUM
(glutén, tojás, tej/gluten, egg, milk)
2.790,-