HIDEG ELŐÉTEL – KALTE VORSPEISE – COLD STARTER

 

FÜSTÖLT LIBAMELL CARPACCIO KARAMELLIZÁLT KÖRTÉVEL,

MÁRVÁNYSAJTOS SALÁTÁVAL

Carpaccio von geräucherter Gänsebrust mit karamellisierten Birne,

Blauschimmelkäse-Grünsalat

Carpaccio of smoked goosebreast, caramelized pears, blue-cheese greensalad

7,8,9

3.900,-

LEVES – SUPPE – SOUP

TÁRKONYOS LIBALEVES GOMBÓCCAL

Ganslsuppe mit Estragon und Knödeln

Goose soup with tarragon and dumplings

1,3,7,9,10

2.890,-

FŐÉTELEK – HAUPTGÄNGE – MAIN COURSES

ROPOGÓSRA SÜLT LIBACOMB, ZSEMLEGOMBÓCCAL ÉS PÁROLT KÁPOSZTÁVAL

Knusprige Gänsekeule mit Semmelknödeln und gedünstetem Kraut

Crispy, roasted leg of goose, roll-dumplings and steamed cabbage

1,3,7

6.490,-

SÜLT LIBAMELL, SÜTŐTÖKÖS TAGLIETELLE

Gänsebrust mit Kürbis-Taglietelle

Goosebreast with pumpkin taglietelle

1,3,7

6.900,-

GESZTENYÉS „MAGNUM”, VÖRÖSBOR, SZEDER

„Magnum“ Maroni, Rotwein, Brombeeren

“Magnum” chestnut, redwine, blackberries

1,3,7

Ez a bejegyzés már 227 napos. Kérjük ezt vegye figyelembe a tartalom kapcsán!
to top