Gróf Buttler Borászat vacsorával egybekötött kóstolója
2011. február 11-én
Kezdés: 19 óra
Az este során az Egri-Borvidék kitűnő borait Herczeg Ágnes vezérigazgató asszony mutatja be. Herczeg Ágnes nemzetközi borakadémikus, borbíráló, szakmai lapokban publikál, oktat. A 2010-es Borkalauz egyik szakértője, szakfordító és lektor.
A magyar borok elkötelezett híve, a nemzetközi borvidékek felfedezője.
„Borok a konyhában” c. gasztronómiai könyve – egyben egy fantasztikus, inspiráló játék eredménye – nem hiányozhat egyetlen borkedvelő polcáról sem!
Menü- és borsor
gb Blanc 2011
Konfitált lazac
burgonya-uborka panaché, zöldalma-julienne, tengeri só
gb Rosé 2011
Fűszeres csirkemell „labdák”
kókuszköntösben, édes-chiliszósz
gb Cabernet Sauvignon 2008
Borjúmáj balzsamecettel sütve
bébi spenót, fenyőmag, mazsola
Gróf Buttler Egri Kadarka Nagy-Eged 2008
Kacsahúsos házi derelye
paradicsomos mártás, parmezán
Gróf Buttler Kogart Cuvée 2006
Szarvasgerinc borskéregben
édesburgonya, zöldfűszeres vargánya
Gróf Buttler Egri Bikavér Nagy-Eged 2006
Étcsokoládé-fagylalt
erdei gyümölcsök, vanília-csillagánizs espuma
A menü- és borsor ára: 10.500,-Ft/fő
A borestet kellemes élő zongoraszó kíséri!
Asztalfoglalását az alábbi telefonszámon jelezze felénk:
99/506-711
Sok szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket!
Ágnes a boresten szívesen dedikálja az előre megvásárolt könyveket!
(Alexandra Könyvesboltok)