HAMVAZÓSZERDA-MENÜ
(2017. 03.01. – 03. 05.)
„Egy órás tojás”, burgonya espuma, tavaszi zöldsaláta 1890,-Ft
Borajánlat: Kovács Péter „A nagy Gyöngyöző” 2016
Halászlé sáfránnyal, tarhonyával 1890,-Ft/csésze 2700,-Ft/Topf
Borajánlat: Vincellér Zöld veltelini 2015
Lazacsteak, karfiolpüré, hajdina, pak-choi 4590,-Ft
Borajánlat: Hummel Rosé 2015
Kókusz panna cotta, narancs, mák, citromfű 1090,-Ft
Borajánlat: Kovács Péter „Édesem” 2015
A 4-fogásos menü ára: 7.900,-Ft/fő
Borkíséret (1,25 dl/tétel): 2.075 Ft/fő
Jó étvágyat kívánunk!
Ez a bejegyzés már 2783 napos. Kérjük ezt vegye figyelembe a tartalom kapcsán!
✖