HAMVAZÓSZERDA-MENÜ

(2017. 03.01. – 03. 05.)

Egy órás tojás”, burgonya espuma, tavaszi zöldsaláta 1890,-Ft

Borajánlat: Kovács Péter „A nagy Gyöngyöző” 2016

Halászlé sáfránnyal, tarhonyával 1890,-Ft/csésze 2700,-Ft/Topf

Borajánlat: Vincellér Zöld veltelini 2015

Lazacsteak, karfiolpüré, hajdina, pak-choi 4590,-Ft

Borajánlat: Hummel Rosé 2015

Kókusz panna cotta, narancs, mák, citromfű 1090,-Ft

Borajánlat: Kovács Péter „Édesem” 2015

A 4-fogásos menü ára: 7.900,-Ft/fő

Borkíséret (1,25 dl/tétel): 2.075 Ft/fő

Jó étvágyat kívánunk!

Ez a bejegyzés már 2611 napos. Kérjük ezt vegye figyelembe a tartalom kapcsán!
to top