Szívesen ajánljuk figyelmébe alábbi menü- és programszolgáltatásainkat az Ön cégének év végi ünnepi rendezvénye kapcsán:
- Egyedi hidegtálak – elvitelre
Hagyományos ízekkel, vagy különlegességekkel készülő hidegtálainkról kérje ajánlatunkat!
- Malacsütés (A program min. 20 fő részvételével ajánlott.)
Hangulatos pincei program a faparászon sült malac látványával, illatával és ízével, forralt borral és tangóharmonikával.
- Borkóstoló a malacsülthöz
Minőségi, díjnyertes, soproni borokból, magyar nyelvű szakmai kommentálással, 5 fajta palackozott borból, a 2007-es szüret újdonságaival!
- „Karácsonyi ízek” – ahogyan Ön kívánja
Karácsonyi menükártyánk 3 féle hideg előételéből-, leveséből-, főételéből- és desszertjéből választva Ön állíthatja össze az ünnepi menüt!
- Ajándékok, melyek meghitté varázsolják az ünnepet
A Soproni Borvidék minőségi, palackozott borait kínáljuk Önnek, cégének emblémájával ellátott, vagy akár névre-szóló címkével, díszdobozban!
Bornyitók, borospoharak, dekantáló-üvegek beszerzéséről és graví-
rozással történő díszítéséről is szívesen gondoskodunk! (Áraink az egyedi kéréseknek, igényeknek megfelelőn kerülnek kiszámításra!)
Borvacsora ajándékutalványok egyedi menü- és borsorainkkal is az Ön rendelkezésére állnak 4.000,-Ft/fő összegtől!
Érdeklődés, és ajánlatkérés:
Személyesen: Erhardt Étterem – Borpince, Sopron, Balfi u. 10.
Telefonon: 99/506-711 vagy E-mailben: erhardt@borvendeglo.hu
Erhardt Zoltán üzletvezetőnél személyesen is megteheti ajánlatkérését a 30/99-32-680-as mobiltelefonszámon!