Szívesen ajánljuk figyelmébe alábbi menü- és programszolgáltatásainkat az Ön cégének év végi ünnepi rendezvénye kapcsán:

  • Egyedi hidegtálak – elvitelre

Hagyományos ízekkel, vagy különlegességekkel készülő hidegtálainkról kérje ajánlatunkat!

  • Malacsütés (A program min. 20 fő részvételével ajánlott.)

Hangulatos pincei program a faparászon sült malac látványával, illatával és ízével, forralt borral és tangóharmonikával.

  • Borkóstoló a malacsülthöz

Minőségi, díjnyertes, soproni borokból, magyar nyelvű szakmai kommentálással, 5 fajta palackozott borból, a 2007-es szüret újdonságaival!

  • „Karácsonyi ízek” – ahogyan Ön kívánja

Karácsonyi menükártyánk 3 féle hideg előételéből-, leveséből-, főételéből- és desszertjéből választva Ön állíthatja össze az ünnepi menüt!

  • Ajándékok, melyek meghitté varázsolják az ünnepet

A Soproni Borvidék minőségi, palackozott borait kínáljuk Önnek, cégének emblémájával ellátott, vagy akár névre-szóló címkével, díszdobozban!

Bornyitók, borospoharak, dekantáló-üvegek beszerzéséről és graví-
rozással történő díszítéséről is szívesen gondoskodunk! (Áraink az egyedi kéréseknek, igényeknek megfelelőn kerülnek kiszámításra!)

Borvacsora ajándékutalványok egyedi menü- és borsorainkkal is az Ön rendelkezésére állnak 4.000,-Ft/fő összegtől!

Érdeklődés, és ajánlatkérés:
Személyesen: Erhardt Étterem – Borpince, Sopron, Balfi u. 10.
Telefonon: 99/506-711 vagy E-mailben: erhardt@borvendeglo.hu

Erhardt Zoltán üzletvezetőnél személyesen is megteheti ajánlatkérését a 30/99-32-680-as mobiltelefonszámon!

Ez a bejegyzés már 6007 napos. Kérjük ezt vegye figyelembe a tartalom kapcsán!
to top