LIBANAPOK – MENÜ MARTINIGANSL – MENU GOOSE DAYS

HIDEG ELŐÉTEL – KALTE VORSPEISE – COLD STARTER

 

FÜSTÖLT LIBAMELL CARPACCIO KARAMELLIZÁLT KÖRTÉVEL,

MÁRVÁNYSAJTOS SALÁTÁVAL

Carpaccio von geräucherter Gänsebrust mit karamellisierten Birne,

Blauschimmelkäse-Grünsalat

Carpaccio of smoked goosebreast, caramelized pears, blue-cheese greensalad

7,8,9

3.900,-

LEVES – SUPPE – SOUP

SÜTŐTÖK KRÉMLEVES PIRÍTOTT TÖKMAGGAL

Kürbiscremesuppe mit gerösteten Kürbiskernen

Pumpkin cream soup with roasted pumpkin-seeds

7

2.490,-

FŐÉTELEK – HAUPTGÄNGE – MAIN COURSES

ROPOGÓSRA SÜLT LIBACOMB, ZSEMLEGOMBÓCCAL ÉS PÁROLT KÁPOSZTÁVAL

Knusprige Gänsekeule mit Semmelknödeln und gedünstetem Kraut

Crispy, roasted leg of goose, roll-dumplings and steamed cabbage

1,3,7

6.490,-

SÜLT LIBAMELL, CÉKLÁS TAGLIATELLE

Gänsebrust mit Rote Bete -Tagliatelle

Goosebreast with beetroot tagliatelle

1,3,7

6.900,-

GESZTENYÉS „MAGNUM”, VÖRÖSBOR, SZEDER

„Magnum“ Maroni, Rotwein, Brombeeren

“Magnum” chestnut, redwine, blackberries

1,3,7

2.790,-

Ez a bejegyzés már 423 napos. Kérjük ezt vegye figyelembe a tartalom kapcsán!
to top