“Aki Márton napon libát nem eszik, egész éven át éhezik”
2008. november 3-30.
Libanapok 2008
Hideg előételeink, amit választhatnak vegyes ízelítőként is:
Hideg libamáj zsírjában, lilahagymával
Füstölt libamell szeletkék vízitormás salátaágyon, diós balzsamecettel, extra szűz olivával
Libatepertő zöldhagymával
Vegyes ízelítő hideg előételeinkből
Meleg előételeink, amit választhatnak vegyes ízelítőként is:
Mandulás bundában sült libamáj szeletkék mézes almamártással
Kacsamájas bruschetta vele pirult vöröshagyma ágyon
Füstölt liba melle karamellizált körtével, kéksajttal
Vegyes ízelítő meleg előételeinkből
Leveseink kedvük szerint választva:
Sütőtök krémleves vegetáriánus vendégeinknek gyömbéres égetett tésztával
Sütőtök krémleves borssal pirult libahússal
Tejfeles libaragu leves zöldségekkel, tárkonyos burgonyagombóccal
Főételeink:
Ropogósra sült libacomb hagymás törtburgonyával és párolt káposztával
Kerti füvekkel pácolt liba melle serpenyős burgonyával, gyöngyhagymás-tárkonyos pecsenyelével
Rántott libamáj szeletek parmezános bundában ruccolás burgonyapürével, karamellizált körtével
Liba-tál:
Kemencében sült libacomb, kerti füvekkel pácolt liba melle, pecsenye kacsamáj, forró gyömbéres meggyel és burgonyapürével
Desszert kínálatunk őszi hangulattal:
Gesztenyepüré áfonyaöntettel
Őszi ízek palacsintába zárva, karamellel koronázva
Jó étvágyat kívánunk!