“Aki Márton napon libát nem eszik, egész éven át éhezik”

2008. november 3-30.

 

Libanapok 2008

Hideg előételeink, amit választhatnak vegyes ízelítőként is:

Hideg libamáj zsírjában, lilahagymával

Füstölt libamell szeletkék vízitormás salátaágyon, diós balzsamecettel, extra szűz olivával

Libatepertő zöldhagymával

Vegyes ízelítő hideg előételeinkből

Meleg előételeink, amit választhatnak vegyes ízelítőként is:

Mandulás bundában sült libamáj szeletkék mézes almamártással

Kacsamájas bruschetta vele pirult vöröshagyma ágyon

Füstölt liba melle karamellizált körtével, kéksajttal

Vegyes ízelítő meleg előételeinkből

Leveseink kedvük szerint választva:

Sütőtök krémleves vegetáriánus vendégeinknek gyömbéres égetett tésztával

Sütőtök krémleves borssal pirult libahússal

Tejfeles libaragu leves zöldségekkel, tárkonyos burgonyagombóccal

Főételeink:

Ropogósra sült libacomb hagymás törtburgonyával és párolt káposztával

Kerti füvekkel pácolt liba melle serpenyős burgonyával, gyöngyhagymás-tárkonyos pecsenyelével

Rántott libamáj szeletek parmezános bundában ruccolás burgonyapürével, karamellizált körtével

Liba-tál:

Kemencében sült libacomb, kerti füvekkel pácolt liba melle, pecsenye kacsamáj, forró gyömbéres meggyel és burgonyapürével

Desszert kínálatunk őszi hangulattal:

Gesztenyepüré áfonyaöntettel

Őszi ízek palacsintába zárva, karamellel koronázva

Jó étvágyat kívánunk!

Ez a bejegyzés már 5647 napos. Kérjük ezt vegye figyelembe a tartalom kapcsán!
to top