Főszerepben a vendég és a bor – 2 éves az Erhardt Étterem – Borpince

Az Erhardt Étterem – Borpince igazi törzshely, azok számára, akiknek fontos a gasztronómiai kínálat, a bor ezer arcát bemutató választék, a háziak vendégszeretete, az étterem igényes kialakítása, az árnyas kerthelyiség.

A belváros egykori gazdanegyedében található étterem egy a XVIII. század közepén épült lakóházban kapott helyet, amelyet a gondos tulajdonosok eredeti állapotában állíttattak helyre, így a hangulatos boltívek, korabeli mestergerendás födém, a fiókos dongaboltozatú pince mind-mind a múlt üzenetéről regél. Az éttermi részben négy, különböző hangulatú helyiség fogadja a kedves vendégeket: Barokk-, Művész-, Söntés- és Vitorlásszoba. Ez a környezet számos családi- és céges rendezvényt tett már felejthetetlenné.

Hangulatos pince

Rendezvények számára kedvező helyszínt nyújt akár kilencven főig is a pincében kialakított éttermi rész, ahol hajnalba nyúló zenés – táncos mulatságon is vigadhatnak a vendégek. A pincehelyiségben legnagyobb sikere azonban a borvacsoráknak, borkóstolóknak, boros vetélkedőknek van. Az étterem vezetője, Erhardt Zoltán igyekszik minden kérésnek eleget tenni. Szakképzett csapatával megkönnyíti a cégvezetők, a céges rendezvényszervezők dolgát.

Egyedi ajánlatokkal, és kedvező árakkal teljes körű szolgáltatást nyújtanak. Sátorállítás, speciális ételsorok – a soproni (poncichter) konyha ízeitől a nemzetközi ételekig – a cég színeiben „felöltöztetett” asztalok; megannyi apró részlet, mely nem kerüli el figyelmüket.

Konferenciaterem

A céges- és családi rendezvények helyszínéül a technikailag jól felszerelt konferenciaterem is igénybe vehető.

A társaságok elegáns környezetben élvezhetik itt a kulináris örömöket, tanácskozások, születésnapi ebédek, vagy akár esküvők alkalmával. Zenehallgatásra, családi fotók levetítésére is alkalmas a terem.

Árnyas kerthelyiség

A hely egyik éke a diófa árnyéka által ölelt hatvan fős terasz, ahol a Tűztornyon, az ódon kőfalakon, virágzó növényeken nyugtathatják szemüket a vendégek. A forgalomtól elzárt, kellemes környezet nemcsak a kisgyermekes családok számára hívogató. Baráti beszél-
getések, osztálytalálkozók ideális helyszíne.

Május 19-től könnyed grillfinomságok illata csábítja majd a vendégeket, amelyek a kertben sülnek esténként. A finom falatokhoz zamatos biobort is kortyolgathatnak a vendégek. A konyha főnöke Helmeczi Tibor, aki csapatával remekbeszabott ételeket alkot, nemcsak borok mellé, hanem a szezonnak megfelelően is. Kuriózum, hogy a ház sommelier-je egy fiatal hölgy, Nagy Zsuzsanna.

A vendégeknek kedvez az online helyfoglalás lehetősége is.

to top