Kedves Vendégeink!
Októberben vadételekkel, és Chefünk ezüstérmes fogásával várjuk Önöket.
Részletes ajánlatunkat tekintse meg!
Októberi ajánlatunk
Unser Angebot im Oktober
Our offer in October
Füstölt szarvassonka rukolával, fürjtojással, francia pirítóssal 1.490,- Ft
Geräucherter Hirschschinken, serviert mit Rucola, Wachtelei und Französischem Toast
Smoked venisonham, served eith ruccola, quailegg and French toast
Vargányás vadragu leves burgonyagombócokkal 790,- Ft
Wildragoutsuppe mit Steinpilzen und kleinen Kartoffelknödeln
Wildragoutsoup with Cépes mushroom and small poatoedumplings
Erdei gombás ciabatta mozzarellával, friss fűszernövényekkel sütve 890,- Ft
Ciabatta mit Waldpilzen, Mozzarella und Kräutern überbacken
Ciabatta baked with wild mushrooms, mozzarella and fine herbes
Soproni gesztenyés vadragu szilvalekvárral töltött gombócokkal 1.990,- Ft
Soproner Wildragout mit Kastanien, serviert mit Zwetschkenkonfitüre-Knödeln
„Sopron” ragout of game with chestnuts, served with plumjam – dumplings
Konyhafőnökünk verseny-étele a soproni chefpárbajról:
Zöldfűszeres borskéregben sült sertésszűz póréhagyma krémmártással,
zöldfűszer dzsúzzal, baconos burgonyapürével 1.990,- Ft
Wettbewerb-Speise unseres Küchenchefes (Chefwettbewerb in Sopron, 25. 09. 09.)
Schweinsfilet in Kräuter-Pfefferkruste, serviert mit Porréecrémesosse, Kräuter-Juice und Bacon-Kartoffelpürée
Our Chef’s competition-course (Chefduel in Sopron, 25. 09. 09.)
Fillet of por kin fine herbes-peppercrust, served with créme of leek, fine herbes-juice and bacon-mashed potatoes
Tűzdelt fácánmell stircelt burgonyával és forró meggymártással 2.690,- Ft
Gespickte Fasanenbrust mit gerösteten Kartoffeln mit Zwiebeln und Weizengriess, dazu heisse Sauerkirschsosse
Larded breast of pheasant, served with onion-wheatmeal potatoes and hot sourcherry-sauce
Vörösboros szarvascímer mézes gyöngyhagymával, zöldfűszeres polentával 2.490,- Ft
Hirschmedalion mit Rotwein, serviert mit Honig-Perlenzwiebeln und Kräuterpolenta
Venisonmedalion with redwine, served with honey-pearlonion and polenta spiced with fine herbes
Vaddisznógerinc zöldséges burgonyapürével, rókagomba krémmártással, baconropogóssal 2.690,- Ft
Wildschweinrücken mit Gemüse-Kartoffelpürée, Pfifferlingcrémesosse, knusprigem Bacon
Saddle od wild-boar, serves with vegetable-mashes potatoes, créme of chanterelles and crispy bacon
Szarvasgerinc libamájjal, szaftos vargányával, mandulás burgonyakrokettel 3.990,- Ft
Hirschrücken mit Gänseleber, saftigen Steinpilzen und Kartoffelkroketten in Mandelkruste
Saddle of venison, served with gooseliver, Cépes mushrooms and potatoecroquettes in almondcrust
Gesztenyekrémmel töltött tésztafánkok mascarponés tejcsokoládéöntettel, pirított mogyoróval 690,- Ft
Kastanien-Éclairs mit Mascarpone-Milchschokoladenguss, und gerösteten Haselnüssen
Éclairs stuffed with chestnutcréme, served with mascarpone – milkchocolate dip and roasted hazelnuts
Jó étvágyat kívánunk! – Guten Appetit! Enjoy Your Meal!