2008. június 13., péntek, 19 óra

Menü- és borsor:

  • Aperitif: Sparkelina 2007 Leves: Tárkonyos szarvasraguleves Tangó 2006
  • Meleg előétel: Leveles tésztából készült batyu, kacsamájpürével töltve, oregános paradicsomszósszal és parmezánforgácsokkal Hűvös Elegancia Kékfrankos 2004
  • Főétel: Marhasteak rozmaringos-áfonyás vörösbormártással, gesztenyés zöldségraguval és fóliában sült burgonyával Impressionen Rouge 2005
  • Desszert: Tejszínpuding Zenitben párolt gyümölcsökkel Késői Zenit Az estet a pincészetek vezetőinek borbemutatója és élménybeszámolója teszi feledhetetlenné!

A program ára: 5.900,-Ft/fő

Asztalfoglalás: 99/506-711-es telefonszámon, vagy az erhardt@borvendeglo.hu e-mail címen lehetséges.

Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Ez a bejegyzés már 5853 napos. Kérjük ezt vegye figyelembe a tartalom kapcsán!
to top