2008. június 13., péntek, 19 óra
Menü- és borsor:
- Aperitif: Sparkelina 2007 Leves: Tárkonyos szarvasraguleves Tangó 2006
- Meleg előétel: Leveles tésztából készült batyu, kacsamájpürével töltve, oregános paradicsomszósszal és parmezánforgácsokkal Hűvös Elegancia Kékfrankos 2004
- Főétel: Marhasteak rozmaringos-áfonyás vörösbormártással, gesztenyés zöldségraguval és fóliában sült burgonyával Impressionen Rouge 2005
- Desszert: Tejszínpuding Zenitben párolt gyümölcsökkel Késői Zenit Az estet a pincészetek vezetőinek borbemutatója és élménybeszámolója teszi feledhetetlenné!
A program ára: 5.900,-Ft/fő
Asztalfoglalás: 99/506-711-es telefonszámon, vagy az erhardt@borvendeglo.hu e-mail címen lehetséges.
Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket!
Ez a bejegyzés már 6065 napos. Kérjük ezt vegye figyelembe a tartalom kapcsán!
✖