Poncichter Est az Erhardt Étterem-Borpincében– 2010. június 18., 19 órai kezdéssel
Az est házigazdái: a borokat készítő soproni borászok és Pálffy István
Konyhafőnök: Erhardt Zoltán
Menü- és borsor:
Elegáns bevezetés:
Lővér Pince: Királyleányka 2009
Töltl Pince: Pinot Blanc 2009
Vincellér ház: Kékfrankos Rosé 2009
Hideg előétel: „A nyár ízei”:
Paradicsom mozzarellával és bazsalikommal, olivaolajjal ízesítve
Citromos-petrezselymes garnélák
Mézdinnye füstölt sonkával
Hozzá
Mézes-balzsamecetes zöldsaláta és helyben sütött, friss kenyér
Izgalmas vörösek:
Gangl Pince: Soproni Cuvée 2009
Töltl Pince: Kékfrankos 2008
Iváncsics Pince: Merlot 2007
Kacsamájmousse „Kékfrankos” aszaltszilvával és baguette pirítóssal
A helyi „nagyágyúk”:
Iváncsics Pince: Kékfrankos 2007
Gangl Pince: Kékfrankos 2007
Lővér Pince: Shiraz 2006
Vadpástétom vörösbogyós gyümölcsökkel és venezuelai-étcsokoládé öntettel, magvas kiflivel
„My sweet dream”:
Vincellér Ház: Késői Zenit 2005
Házi készítésű túrófagylalt mangócoulisval
Részvételi díj: 2.900,- Ft
Információ és asztalfoglalás: 99/506-711-es telefonszámon
Szeretettel hívjuk és várjuk éttermünkbe!
Töltsön nálunk egy kellemes estét, és ismerkedjen meg a Soproni Borvidék kiemelkedő borászatainak minőségi boraival!