Spenótnapok 2010
Spinattage 2010
Spinach Days 2010
Spenótkrémleves lazacos-túrós derelyével 650,- Ft
Spinatcrémesuppe mit Lachs-Topfen Tortellini
Créme of spinach soup with salmon-curd cheese tortellini
Rostlapon sült fogas, újhagymás-spenótos burgonyával, vargányamártással 2.290,- Ft
Zander vom Rost, serviert mit grünen Zwiebeln-Spinat Kartoffeln
und Steinpilzsosse
Pike perch filet roasted, served with young onion-spinach potatoes
and flapmushroomsauce
Füstölt sajtos-sonkás parajkrémmel töltött csirkemellfilé rántva,
hasábburgonyával 1.790,- Ft
Hühnerbrustfilet gefüllt mit Räucherkäse-Schinken Spinatcréme,
gebacken, serviert mit Pommes frites
Chickenbreastfilet stuffed with smoked cheese-ham spinachcréme,
fried, served with pommes frites
Márványsajttal és spenóttal sült sertéstarja törtburgonyára tálalva 1.790,- Ft
Schweinsschnitzel mit Blauschimmelkäse und Spinat überbacken,
serviert auf Stampfkartoffeln
Roasted pork, gratin with bluecheese and spinach, served on mashed potatoes
Bélszínsteak garnélával, aszalt paradicsomos-spenótos gnocchival 3.490,- Ft
Beefsteak mit Garnelen, serviert mit Dörrtomaten – Spinat Gnocchi
Beefsteak with shrimps, served with dried tomato – spinach gnocchi
Házi készítésű citromfagylalt tésztakosárban, forró amarettós cseresznyével 690,- Ft
Hausgemachtes Zitroneneis im Blätterteigkorb, serviert mit heissen Amaretto-Kirschen
Home made lemon ice-cream in cake, served with hot Amaretto-sour cherries
Jó étvágyat kívánunk! – Guten Appetit! – Enjoy Your Meal!