Hideg előétel

Préselt malacfül, angolzeller-színes lencse saláta, tökmagolaj, pirítós házi kovászos kenyérből – 2890,-Ft

Leves

Zöldborsó krémleves mentás tejhabbal – 1390,-Ft

Meleg előétel

Lazacfilé, eper balzsamecetben, friss levendulavirág, karfiolpüré és citrombors – 2790,-Ft

Főételek

Garnéla rizottó friss bazsalikommal, zöldcitrommal – 3890,-Ft

Rántott borjúláb rozmaringos újburgonyával, koktélparadicsom saláta – 3490,-Ft

Boeuf bourguignon krémes polentával  – 4490,-Ft

Desszert

Eper-túró-citromfű – parfait-mousse-sorbet, pisztácia – 1490,-Ft

Ez a bejegyzés már 1756 napos. Kérjük ezt vegye figyelembe a tartalom kapcsán!
to top