Aperitif: HUGO-Cocktail 990,-Ft
(prosecco, bodza, szóda, menta, lime)
(Prosecco, Holunder, Soda, Minze, Limette)
(Prosecco, elderflower, sodawater, mint, lime)
Padlizsán krémleves füstölt lazaccal 890,-Ft
Melanzani Crémesuppe mit geräuchertem Lachs
Aubergine cream soup with smoked salmon
Fertő-tavi fogasfilé a rostlapról, szegfűgombás rizottóval 3.490,-Ft
Neusiedlersee Zanderfilet vom Rost, serviert mit Nelkenschwindlinge-Risotto
Pike perch filet „Lake Fertő”, roasted, served with „oreades”mushrooms-risotto
Zöldfűszeres szarvasgerinc vörösboros feketeszederrel, burgonyapürével 3.900,-Ft
Kräuter-Hirschrücken mit Rotwein-Brombeeren und Kartoffelpürée
Backbone of deer in fine herbes crust with redwine-blackberries and mashed potatoes
Borjúfilé Prosciutto kéregben, magyaros tarhonyával 3.900,-Ft
Kalbsfilet in Prosciutto-Kruste, serviert mit ungarischem „Tarhonya”
Fillet of veal in Prosciutto, served with Hungarian „tarhonya”
Házi rumosdió fagylalt fahéjas szilvával 890,-Ft
Hausgekochtes Rum-Walnuss Eis mit Zimt-Zwetschge
Home made rum-walnut ice with cinnamon
Jó étvágyat kívánunk! – Wir wünschen Ihnen guten Appetit! – Enjoy Your Meal!