szőlőSzüreti ajánlatunk

 

 

 

 Hideg előétel
Márványsajtkrém dióval ízesítve, pirítóssal tálalva

Leves
Kukoricakrémleves korianderrel pirított csirkemell-falatokkal

Meleg előétel
Roston sült libamájszelet bazsalikomos-sherrys szőlőmártással,
forró bagett-szeletekkel

Főételek
Fogasfilé fehérboros krémmártásban, párolt sárgarépás-cukkinis
búzamagvakkal

Pulykamellsteak a rostlapról, joghurtos Waldorf-salátával

Bélszíntournedos vörösborral készült szilvás-gyöngyhagymás raguval,
házi készítésű burgonyafánkkal

Desszert
„Konyhafőnökünk kedvence”
(Túrós-szilvás-diós rétes)

Borajánlatunk:

Pfneiszl Pincészet: „Hűvös elegancia” Kékfrankos ’04
Jó étvágyat kívánunk!

Ez a bejegyzés már 5397 napos. Kérjük ezt vegye figyelembe a tartalom kapcsán!
to top