Szüreti ajánlatunk
Hideg előétel
Márványsajtkrém dióval ízesítve, pirítóssal tálalva
Leves
Kukoricakrémleves korianderrel pirított csirkemell-falatokkal
Meleg előétel
Roston sült libamájszelet bazsalikomos-sherrys szőlőmártással,
forró bagett-szeletekkel
Főételek
Fogasfilé fehérboros krémmártásban, párolt sárgarépás-cukkinis
búzamagvakkal
Pulykamellsteak a rostlapról, joghurtos Waldorf-salátával
Bélszíntournedos vörösborral készült szilvás-gyöngyhagymás raguval,
házi készítésű burgonyafánkkal
Desszert
„Konyhafőnökünk kedvence”
(Túrós-szilvás-diós rétes)
Borajánlatunk:
Pfneiszl Pincészet: „Hűvös elegancia” Kékfrankos ’04
Jó étvágyat kívánunk!