HIDEG ELŐÉTEL – KALTE VORSPEISE – COLD STARTER

 CITRUSOS LAZACTATÁR

Lachstatar mit Zitrus-Marinade

Salmon tartare with citrus marinade

4,7

3.990,-

LEVES – SUPPE – SOUP

CSICSÓKAKRÉMLEVES, CÉKLA

Topinambur Cremesuppe, Rote Bete

Cream soup of Jerusalem artichoke, beetroot

7

2.290,-

FŐÉTEL – HAUPTGANG – MAIN COURSE

VADDISZNÓPÖRKÖLT, BABSTERC, TEJFÖLÖS-KAPROS UBORKASALÁTA

Wildschwein Ragout, Bohnensterz, Sauerrahm-Dill Gurkensalat

Stew of wild boar, bean-“Sterc”, sour cream-dill cucumber salad

1,7,10

6.490,-

DESSZERT – DESSERT – SWEET

ZSERBÓ TARTE

Tarte “Zserbó”

Tarte “Zserbó”

1,3,7,8

2.690,-

 

to top