HIDEG ELŐÉTEL – KALTE VORSPEISE – COLD STARTER

 CITRUSOS LAZACTATÁR

Lachstatar mit Zitrus-Marinade

Salmon tartare with citrus marinade

4,7

3.990,-

LEVES – SUPPE – SOUP

CSICSÓKAKRÉMLEVES, CÉKLA

Topinambur Cremesuppe, Rote Bete

Cream soup of Jerusalem artichoke, beetroot

7

2.290,-

FŐÉTEL – HAUPTGANG – MAIN COURSE

RÁNTOTT HARCSAFILÉ, PETREZSELYMES BURGONYA, TARTÁRMÁRTÁS

Gebackenes Welsfilet, Petersilien-Erdäpfel, Sauce Tartare

Fried catfish, parsley potatoes, tartare sauce

1,3,4,7

5.900,-

DESSZERT – DESSERT – SWEET

ZSERBÓ TARTE

Tarte “Zserbó”

Tarte “Zserbó”

1,3,7,8

2.690,-

 

Ez a bejegyzés már 745 napos. Kérjük ezt vegye figyelembe a tartalom kapcsán!
to top