NYÁRI AJÁNLATUNK/SOMMER-MENÜ/OUR SUMMER-MENU

ELŐÉTEL – VORSPEISE – STARTER

SZÍVSALÁTA, KECSKESAJT, DIÓ, ORGONA – ECET

Romanasalat, Ziegenkäse, Walnuss, Fliederblüte – Essig

Greensalad, goat’s cheese, walnut, syringa – vinegar

7,8

2.490,-

LEVES – SUPPE – SOUP

RAMEN LEVES

Ramen Suppe

Ramen soup

2,3,6,8,11

2.490,-

FŐÉTELEK – HAUPTGÄNGE – MAIN COURSES

GARNÉLA, SÜLT PAPRIKÁS RIZOTTÓ, BORSÓHAJTÁS

Garnelen, Risotto mit Bratpaprika, Erbsensprossen

Prawn, risotto with baked paprika, pea-shoot

2,4,7

3.490,-

VADSÜLDŐ NYAK, ASZALTSZILVA, KUKORICA

Nacken von Wild-Jungsauen, Dörrpflaumen, Mais

Neck of young wild boar, dried plums, corn

7,10

4.890,-

DESSZERT – DESSERT

PAVLOVA, CITROMFŰ-KÖRTE, RIBIZLI

Pavlova, Melisse-Birne, Ribisel

Pavlova, melissa-pear, redcurrant

3,7

1.890,-

 

to top