Az Alpokalja – Fertő táj egyesület regionális termékeket népszerűsítő KulinART gasztronómiai projektjének résztvevőjeként 2021. szeptember 16 – 19. között tematikus menüvel készülünk.

Főszerepben a fertőtáji marha a Boldog birtokról

Tematikus fogásaink:

Hideg előétel/Kalte Vorspeise/Cold starter

GULYÁSFAGYI – 1.490,-

Gulasch-Eis

Goulash-ice

1,9

BORAJÁNLAT: STUBENVOLL ROSÉ 2020 (100 ML) – 700,-

Leves/Suppe/Soup

MARHA CONSOMMÉ I TORTELLONI – 1.790,-

Rindsconsommé, Tortelloni

Beef-Consommé, tortelloni

BORAJÁNLAT: ZACHÁR CHARDONNAY 2018 (100 ML) – 1.100,-

1,3,9

 

Főétel/Hauptgang/Main course

STEFÁNIA LIBAMÁJJAL I ZELLERKRÉM I „LÁGYTOJÁS” – 4.990,-

Stefanienhakfleich mit Gänseleber, Sellerie-Creme, „weichgekochtes Ei”

Beef mincemeat with gooseliver, cream of celery, „softboiled egg”

1,3,7,9

BORAJÁNLAT: PFNEISZL MERLOT 2019 (100 ML) – 700,-

Desszert/Dessert

CSÁSZÁRMORZSA I SZEDERLEKVÁR – 1.890,-

Kaiserschmarrn mit Brombeerenkonfitüre

„Kaiserschmarrn” with blackberries-jam

1,3,7

BORAJÁNLAT: VINCELLÉR KÉSŐI ZENIT 2018 (50 ML) – 675,-

4 FOGÁSOS MENÜ/4-GÄNGE-MENÜ/ 4-COURSES MENU: 8.990,-

+ BORKÍSÉRET/+ WEINBEGLEITUNG/+ WINEOFFER: 3.175,-

Ez a bejegyzés már 983 napos. Kérjük ezt vegye figyelembe a tartalom kapcsán!
to top