Az Alpokalja – Fertő táj egyesület regionális termékeket népszerűsítő KulinART gasztronómiai projektjének résztvevőjeként 2021. szeptember 16 – 19. között tematikus menüvel készülünk.
Főszerepben a fertőtáji marha a Boldog birtokról
Tematikus fogásaink:
Hideg előétel/Kalte Vorspeise/Cold starter
GULYÁSFAGYI – 1.490,-
Gulasch-Eis
Goulash-ice
1,9
BORAJÁNLAT: STUBENVOLL ROSÉ 2020 (100 ML) – 700,-
Leves/Suppe/Soup
MARHA CONSOMMÉ I TORTELLONI – 1.790,-
Rindsconsommé, Tortelloni
Beef-Consommé, tortelloni
BORAJÁNLAT: ZACHÁR CHARDONNAY 2018 (100 ML) – 1.100,-
1,3,9
Főétel/Hauptgang/Main course
STEFÁNIA LIBAMÁJJAL I ZELLERKRÉM I „LÁGYTOJÁS” – 4.990,-
Stefanienhakfleich mit Gänseleber, Sellerie-Creme, „weichgekochtes Ei”
Beef mincemeat with gooseliver, cream of celery, „softboiled egg”
1,3,7,9
BORAJÁNLAT: PFNEISZL MERLOT 2019 (100 ML) – 700,-
Desszert/Dessert
CSÁSZÁRMORZSA I SZEDERLEKVÁR – 1.890,-
Kaiserschmarrn mit Brombeerenkonfitüre
„Kaiserschmarrn” with blackberries-jam
1,3,7
BORAJÁNLAT: VINCELLÉR KÉSŐI ZENIT 2018 (50 ML) – 675,-
4 FOGÁSOS MENÜ/4-GÄNGE-MENÜ/ 4-COURSES MENU: 8.990,-
+ BORKÍSÉRET/+ WEINBEGLEITUNG/+ WINEOFFER: 3.175,-