December 1-5.-ig a KulinART regionális gasztro projekt központi témája a VAD!
Erre az alkalomra az Iváni Vadásztársaságtól származó vadhúsokból állítottuk össze tematikus menünket, amely mellé a régió termelőinek italait kínáljuk az étteremben.
„VADAK” – „WILDE”
Hideg előétel/Kalte Vorspeise
Vadterrine, pasztinák, répák
Wildterrine, Pastinake, Karotten
2.990,-Ft
Leves/Suppe
Fácán consommé, téli kelkáposzta tekercs, vargánya
Fasanenconsommé, Wirsing-Rolle, Steinpilze
1.890,-Ft
Meleg előétel/Warme Vorspeise
Nyúl „paprikás”
Wildkaninchen „Paprikasch”
3.490,-Ft
Főétel/Hauptgang
Szarvasgerinc, csicsóka, vörösáfonya
Hirschrücken, Topinambur, Preiselbeere
6.490,-Ft
Desszert/Dessert
Cékla „mille feuille”, szilva
Rote Bete Mille feuille, Zwetschgen
1.790,-Ft
5 fogásos menüként fogyasztva/ 5-Gänge Menü: 14.900,-Ft