December 1-5.-ig a KulinART regionális gasztro projekt központi témája a VAD!
Erre az alkalomra az Iváni Vadásztársaságtól származó vadhúsokból állítottuk össze tematikus menünket, amely mellé a régió termelőinek italait kínáljuk az étteremben.

„VADAK” – „WILDE”

 Hideg előétel/Kalte Vorspeise

Vadterrine, pasztinák, répák

Wildterrine, Pastinake, Karotten

2.990,-Ft

Leves/Suppe

Fácán consommé, téli kelkáposzta tekercs, vargánya

Fasanenconsommé, Wirsing-Rolle, Steinpilze

1.890,-Ft

Meleg előétel/Warme Vorspeise

Nyúl „paprikás”

Wildkaninchen „Paprikasch”

3.490,-Ft

Főétel/Hauptgang

Szarvasgerinc, csicsóka, vörösáfonya

Hirschrücken, Topinambur, Preiselbeere

6.490,-Ft

 

Desszert/Dessert

Cékla „mille feuille”, szilva

Rote Bete Mille feuille, Zwetschgen

1.790,-Ft

5 fogásos menüként fogyasztva/ 5-Gänge Menü: 14.900,-Ft

Ez a bejegyzés már 819 napos. Kérjük ezt vegye figyelembe a tartalom kapcsán!
to top