Libanapok 2020
Martinigansl Essen 2020
Goose-days menu 2020
Tárkonyos libaaprólék leves zöldségekkel
Estragon-Gänsekleinsuppe mit Gemüse
Home made goose soup with tarragon, vegetables and meat
Sárgamuskotály 2019
Ropogósra sült libacomb párolt káposztával, zsemlegombóccal
Knusprige Gänsekeulen mit gedünstetem Kraut und Semmelknödeln
Crispy, roasted leg of goose with steamed cabbage and roll-dumplings
Kékfrankos 2018
Libamell-sült zsályás-szalonnás sütőtökgnocchival
Gänsebrust-Braten mit Salbei-Speck Kürbisgnocchi
Roasted goose-breast with sage-bacon pumpkingnocchi
Furmint 2018
Rántott libamáj szarvasgombás burgonyapürével
Gebackene Gänseleber mit Trüffel-Erdäpfelpüree
Gooseliver deep-fried, served with truffles-mashed potatoes
Bio-Furmint 2019
„Gesztenyepüré tejszínhabbal”
„Kastanienreis mit Schlagobers”
„Chestnutpürée with whipped cream”
Késői Zenit 2015
Jó étvágyat kívánunk! Wir wünschen Ihnen guten Appetit! Enjoy Your Meal!