Libanapok 2020

Martinigansl Essen 2020

Goose-days menu 2020

Tárkonyos libaaprólék leves zöldségekkel                                                                                

Estragon-Gänsekleinsuppe mit Gemüse

Home made goose soup with tarragon, vegetables and meat

Sárgamuskotály 2019

 

Ropogósra sült libacomb párolt káposztával, zsemlegombóccal                                         

Knusprige Gänsekeulen mit gedünstetem Kraut und Semmelknödeln

Crispy, roasted leg of goose with steamed cabbage and roll-dumplings

Kékfrankos 2018

 

Libamell-sült zsályás-szalonnás sütőtökgnocchival                                                                   

Gänsebrust-Braten mit Salbei-Speck Kürbisgnocchi

Roasted goose-breast with sage-bacon pumpkingnocchi

Furmint 2018

Rántott libamáj szarvasgombás burgonyapürével                                                                     

Gebackene Gänseleber mit Trüffel-Erdäpfelpüree

Gooseliver deep-fried, served with truffles-mashed potatoes

Bio-Furmint 2019

 

„Gesztenyepüré tejszínhabbal”                                                                                                 

„Kastanienreis mit Schlagobers”

„Chestnutpürée with whipped cream”

Késői Zenit 2015

 

Jó étvágyat kívánunk! Wir wünschen Ihnen guten Appetit! Enjoy Your Meal!

Ez a bejegyzés már 1273 napos. Kérjük ezt vegye figyelembe a tartalom kapcsán!
to top