TÉLI MENÜ – WINTER MENÜ – WINTER MENU
LEVES/SUPPE/SOUP
PÓRÉHAGYMÁS KUKORICAKRÉMLEVES
Maiscremesuppe mit Lauch
Corn cream soup with leek
7,10
1.690,-
MELEG ELŐÉTEL/WARME VORSPEISE/WARM STARTER
KACSAMÁJ I BURGONYAFÁNK I KUCSMAGOMBA
Entenleber I Kartoffelkrapfen I Morchel
Duckliver I potato doughnuts I morel mushroom
1,3,7
3.990,-
FŐÉTELEK/HAUPTGÄNGE/MAIN COURSES
KARFIOL STEAK ÉGETETT PÜRÉVEL I FETA SAJT I HAJDINA
Blumenkohl-Steak I “gebranntes Püree” I Feta Käse I Buchweizen
Cauliflower steak and “burnt pürée” I Feta cheese I buckwheat
7
3.490,-
SERTÉSSZŰZ ÉS VELŐ I KÁPIA KRÉM I ZÖLDSÉGES KUSZKUSZ
Filet und Gehirn vom Schwein I Paprika Crème I Gemüse-Couscous
Pork fillet and brains I red pepper cream I vegetable cous-cous
1,3,7
4.490,-
DESSZERT/DESSERT
MADÁRTEJ SZARVASGOMBÁVAL
Schnee-Eier mit Vanillesauce I Trüffel Öl
Floating island with truffle oil
3,7
1.890,-