TAVASZI MENÜ * MENÜ ZUM FRÜHLING * MENU FOR SPRING
LEVES – SUPPE – SOUP
MEDVEHAGYMA I KRÉMSAJT
Bärlauch I Cremekäse
Wild garlic I Creamcheese
7,11
1.890,-
MELEG ELŐÉTEL – WARME VORSPEISE – WARM STARTER
POLIP I BELUGALENCSE I PARADICSOM
Octopus I Belugalinsen I Paradeis
Octopus I Beluga lentils I Tomato
1,2,4,7
5.900,-
FŐÉTELEK – HAUPTGÄNGE – MAIN COURSES
GRILLEZETT KECSKESAJT “BALATON” I SPÁRGA I EPER I MOGYORÓ
Grill-Ziegenkäse “Balaton” I Spargel I Erdbeeren I Erdnüsse
Grilled goat’s cheese “Balaton” I Asparagus I Strawberry I Peanuts
5
4.890,-
SHORT RIBS I MENTÀS ZÖLDBORSÓ,,FŐZELÉK”
Rinds Short-Ribs I Minze-Erbsen „Eintopf”
Short-ribs I mint-green peas vegetable
1,3,7,10
6.990,-
DESSZERT – DESSERT
CRÉME BRULÉE I MÁLNASORBET
Créme Brulée I Himbeerensorbet
Créme brulée I raspberry sorbet
1,3,7
2.490,-