TÉLI MENÜ – WINTER MENÜ – WINTER MENU
HIDEG ELŐÉTEL/KALTE VORSPEISE/COLD STARTER
LIBAMÁJ CRÉME BRULÉE I HAGYMALEKVÁR I HOMOKTÖVIS
Gänseleber Créme Brulée I Zwiebelkonfitüre I Sanddorn
Foie gras créme brulée I onion jam I hippophae
1,3,7
3.890,-
LEVES/SUPPE/SOUP
FÁCÁN RAGULEVES I combjával és mellével
Fasanragout Suppe I mit Keule und Brust
Pheasant ragout soup I with leg and breast
1,9
1.690,-
FŐÉTELEK/HAUPTGÄNGE/MAIN COURSES
SZARVASGERINC I CSICSÓKA I HAJDINA I RIBIZLI
Hirschrücken I Topinambur I Buchweizen I Ribisel
Venison tenderloin I Jerusalem artichoke I buckwheat I red currant
3,6,7
6.590,-
DESSZERT/DESSERT
BIRSALMA I GRAPEFRUIT
Quitte I Grapefruit
Quince I grapefruit
1,3,7
1.790,-