TÉLI MENÜ – WINTER MENÜ – WINTER MENU

HIDEG ELŐÉTEL/KALTE VORSPEISE/COLD STARTER

LIBAMÁJ CRÉME BRULÉE I HAGYMALEKVÁR I HOMOKTÖVIS

Gänseleber Créme Brulée I Zwiebelkonfitüre I Sanddorn

Foie gras créme brulée I onion jam I hippophae

1,3,7

3.890,-

 

LEVES/SUPPE/SOUP

FÁCÁN RAGULEVES I combjával és mellével

Fasanragout Suppe I mit Keule und Brust

Pheasant ragout soup I with leg and breast

1,9

1.690,-

 FŐÉTELEK/HAUPTGÄNGE/MAIN COURSES

 

SZARVASGERINC I CSICSÓKA I HAJDINA I RIBIZLI

Hirschrücken I Topinambur I Buchweizen I Ribisel

Venison tenderloin I Jerusalem artichoke I buckwheat I red currant

3,6,7

6.590,-

 

DESSZERT/DESSERT

BIRSALMA I GRAPEFRUIT

Quitte I Grapefruit

Quince I grapefruit

1,3,7

1.790,-

Ez a bejegyzés már 888 napos. Kérjük ezt vegye figyelembe a tartalom kapcsán!
to top