szarvasOktóberi ajánlatunk

Unser Angebot im Oktober

Our offer in October

Sütőtök krémleves pirított tökmaggal, tökmagolajjal 750,- Ft

Kürbiscrémesuppe mit gerösteten Kürbiskernen und Kernöl

Créme of soup of pumpkin, served with roasted pumpkin-seeds and seed-oil

Zanderfilet „Neusiedler See”, gebrateTökmagkéregben sült Fertő-tavi fogasfilé, krémes-sütőtökös gnocchival 2.790,- Ftn im Kürbiskernen-Mantel,

serviert mit Sahne-Kürbis Gnocchi

Pike-perch fillet „Lake Fertő”, roasted in pumpkin-seeds crust,

served with gnocchi in creamy pumpkinsauce

Fácánmellfilé baconban, őszi gyümölcsök fehérboros ragujával,

zsályás – sütőtökös burgonyapürével 2.890,- Ft

Fasanenbrustfilet in Bacon, serviert mit Herbstfrüchten-Weissweinragout

und Salbei-Kürbis Kartoffelpürée

Fillet of pheasantbreast in bacon, served with autumn fruits –

whitewine ragout and sage-pumpkin mashed potatoes

Vadnyúlragu vadasan szalvétagomcóccal 2.490,- Ft

Wildhaseragout mit Wildrahmsosse und Serviettenknödel

Hareragout in creamy-vegetables sauce, served with bread dumplings

Vörösboros őzpörkölt áfonyalekvárral, diós burgonyafánkkal 2.490,- Ft

Rehpörkölt mit Rotwein, serviert mit Heidelbeerenkonfitüre und

Walnuss-Kartoffelkrapfen

Deer „pörkölt” with redwine, served with blueberryjam and

walnut-potato doughnuts

Szarvasgerinc „séfünk kedvence” raguval, pirított fenyőmagvas polentával

(bacon, angolzeller, rókagomba, vörösbor) 3.690,- Ft

Hirschrücken mit „Küchenchef-Ragout”, serviert mit Polenta

mit gerösteten Pinienkernen(Bacon, Sellerie, Eierschwammerl, Rotwein)

Saddle of venison with „chefragout” and polenta with roasted pineseeds

(bacon, celery, mushrooms, redwine)

Habos gesztenyekrém-kehely bodzabogyó lekvárral 790,- Ft

Kasteniencréme-Mousse, Sahne und Holunderbeerekonfitüre – Becher

Cup of chestnutcréme-mousse, whipped cream and elderberry-jam

Jó étvágyat kívánunk! – Guten Appetit! – Enjoy Your Meal!

Ez a bejegyzés már 4891 napos. Kérjük ezt vegye figyelembe a tartalom kapcsán!
to top