Októberi ajánlatunk
Unser Angebot im Oktober
Our offer in October
Sütőtök krémleves pirított tökmaggal, tökmagolajjal 750,- Ft
Kürbiscrémesuppe mit gerösteten Kürbiskernen und Kernöl
Créme of soup of pumpkin, served with roasted pumpkin-seeds and seed-oil
Zanderfilet „Neusiedler See”, gebrateTökmagkéregben sült Fertő-tavi fogasfilé, krémes-sütőtökös gnocchival 2.790,- Ftn im Kürbiskernen-Mantel,
serviert mit Sahne-Kürbis Gnocchi
Pike-perch fillet „Lake Fertő”, roasted in pumpkin-seeds crust,
served with gnocchi in creamy pumpkinsauce
Fácánmellfilé baconban, őszi gyümölcsök fehérboros ragujával,
zsályás – sütőtökös burgonyapürével 2.890,- Ft
Fasanenbrustfilet in Bacon, serviert mit Herbstfrüchten-Weissweinragout
und Salbei-Kürbis Kartoffelpürée
Fillet of pheasantbreast in bacon, served with autumn fruits –
whitewine ragout and sage-pumpkin mashed potatoes
Vadnyúlragu vadasan szalvétagomcóccal 2.490,- Ft
Wildhaseragout mit Wildrahmsosse und Serviettenknödel
Hareragout in creamy-vegetables sauce, served with bread dumplings
Vörösboros őzpörkölt áfonyalekvárral, diós burgonyafánkkal 2.490,- Ft
Rehpörkölt mit Rotwein, serviert mit Heidelbeerenkonfitüre und
Walnuss-Kartoffelkrapfen
Deer „pörkölt” with redwine, served with blueberryjam and
walnut-potato doughnuts
Szarvasgerinc „séfünk kedvence” raguval, pirított fenyőmagvas polentával
(bacon, angolzeller, rókagomba, vörösbor) 3.690,- Ft
Hirschrücken mit „Küchenchef-Ragout”, serviert mit Polenta
mit gerösteten Pinienkernen(Bacon, Sellerie, Eierschwammerl, Rotwein)
Saddle of venison with „chefragout” and polenta with roasted pineseeds
(bacon, celery, mushrooms, redwine)
Habos gesztenyekrém-kehely bodzabogyó lekvárral 790,- Ft
Kasteniencréme-Mousse, Sahne und Holunderbeerekonfitüre – Becher
Cup of chestnutcréme-mousse, whipped cream and elderberry-jam
Jó étvágyat kívánunk! – Guten Appetit! – Enjoy Your Meal!