Unser Ostermenü
Our Easter menu
Aperitif – 1500,- Ft
Pink Gin-tonic
Lazactatár garnélával, uborka-gyömbér mártáson – 2890,- Ft
Lachstatar mit Garnelen auf Gurken-Ingwer Sauce
Salmontatar with shrimps on cucumber-ginger sauce
Zöldveltelini 2016
Csalánkrémleves húsvéti sonkával töltött raviolival – 1390,- Ft
Brennesselcrémesuppe mit Osterschinken-Ravioli
Cream soup of nettle leaf with easterham-ravioli
Sauvignon Blanc 2016
Báránypörkölt juhtúrós sztrapacskával – 4.490,- Ft
Lammgulasch mit Schafskäse-Nockerl
Stew of lamb with sheep milk cheese-dumplings
Kadarka 2016
Báránygerinc karfiolpürével, vinaigrett-tel sült zöldségekkel – 5.290,- Ft
Lammrücken mit Karfiolpürée, Ofengemüse mit Vinaigrette
Rack of lamb with cauliflower-pürée, roasted vegetables with vinaigrette
Kékfrankos 2015
Túrógombóc mentakéregben, forró málnával – 1390,- Ft
Topfenknödel in Minzekruste mit heißen Himbeeren
Mint crusted curd cheese dumplings with hot raspberry-sauce
Késői szüretelésű bor 2016